Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Tag: bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... kimdir bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... nedir bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... indir bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... download bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... yüklebahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... kaynağı bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT...adresi bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... bedava bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... mp3 indir bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT... şarkı sözleri bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT...
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT...
12-21-2006 10:54 PM bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT...
iabbas
Senior Member

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0

Question  bahadır-sebebi sensin LÜTFEN DİKKAT...

Arkadaşlar sizlerden ricam elinizi vicdanınıza koyun ve ben büyük emeklerle sizlere daha doğrusu sıra dışı bir şeyler arayanlar için amatör çalışmaları bir araya topladım sizlerle bu forum köşesinde paylaşmak istiyorum bana üye olarak destekte bulunursanız sizlerle ilginç müzik çalışmalarını paylaşmak istiyorum şimdiden tşk ederim arkadaşlarınızı da bu forma davet ederseniz umarım çok büyüyeceğiz...yeni yapılanma içinde olan bu siteden desteklerinizi esirgemeyin...

Bi arkadaş şiir okumuş harika olmuş bahadır da şarkıyı söylüyor iyi bir düet olmuş.

İŞTE LİNK
http://rapidshare.com/files/78729/Bahadi...n.mp3.html

12-21-2006 10:54 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Kimler görüntülüyor

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: