Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Tag: Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? kimdir Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? nedir Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? indir Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? download Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? yüklePaylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? kaynağı Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız?adresi Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? bedava Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? mp3 indir Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız? şarkı sözleri Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız?
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız?
12-07-2007 07:01 PM Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız?
iabbas
Senior Member

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0

Paylaşımda Bulma Zahmetinde Bile Bulunmamışsınız?

2006 yılında kurulan bu forum köşesi için 100 lerce paylaşımda bulundum feryat ettim beraber paylaşımda bulunacak arkadaşlar araıyorum beni bu yarışta yanlız bırakmayın dedim...Ama olmadı

Şimdi ara ara foruma giriyorum ne paylaşımda bulunan var ne yeni konu ve tasarımda bulunan şimdi soruyorum boş yere üye neden oluyorsunuz bu forum köşesi hepimizin siz paylaşımda bulunursanız bende paylaşımlarda bulunacağım

Şuan kendime bir site mevcut bir video sitesi 300 aşkın üye 2000 civarı video binlerce yazı ve resim ama yinede bu forum köşesinin üyev evlat gibi bir köşede durmasını vicdanen kabullenemiyorum...

Haydi arkadaşlar el ele verip güzel paylaşımlar da bulunma zamanı Türkiye'nin sayılı forum köşeleri yapmak için paylaşımda bulunmak gerek haydi üye olan arkadaşlar yeni paylaşımlarınızı bekliyorum...

12-07-2007 07:01 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Kimler görüntülüyor

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: